Вхід

Рівне вечірнє

23 лютого на Басівкутському озері у Рівному відбувся п'ятий чемпіонат з підльодного вилову риби на мормишку серед журналістів. У змаганнях взяли участь 14 команд, котрі представляли засоби масової інформації Рівного (газети "Закон. Правосвідомість. Правопорядок", "МНС-інфо", "Вісті Рівненщини", "Вільне слово", ТРК "Рівне-1", ТРК "Сфера-ТВ", ОДТРК, "Радіо-дім", "Фотоцентр "Світлина", обласна організація НСЖУ, радіо "Шанс"), , Радивилова (газета "Прапор перемоги") та Нетішина Хмельницької області (газета "Перспектива"). Упродовж п'яти з лишнім годин, незважаючи на мороз та пронизливий вітер, рибалки-аматори вправлялися у спритності та майстерності вилову плотви та окунців. За вправністю колег, котрі того дня тимчасово змінили ручки, диктофони, мікрофони і телекамери на вудочки, через об'єктив свого фотоапарата спостерігав не менш вправний фотомайстер Анатолій Похилюк (його світлини розмішені у розділі "Фотогалерея").

Більше 20 призів для учасників турніру надали цьогоріч власники спеціалізованих магазинів "Рибалка", "Окуньок", "Вдала рибалка", "Рибальські снасті у дяді Феді", "Поплавок" а також центру аукціонів "5D sinema". Отож змагатися було за що. І все ж, перемога посміхнулася Ігорю Рубльову та Юрію Дерепі, котрі представляли редакцію газети "Вісті Рівненщини". Вони й стали володарями головної нагороди - кубка. На другому місці - команда секретаріату обласної організації Національної спілки журналістів України у складі Дмитра Тарасюка та Миколи Фоменка. На третій сходинці п'єдесталу  - Олександр Бондарчук та Денис Коломис з творчо-виробничого об'єднання телемовлення Рівненської ОДТРК.

В особистому заліку першість здобув Юрій Дерепа ("Вісті Рівненщини"), другим став Микола Фоменко (обласна організація НСЖУ), третім - Валерій Омельчук (телекомпанія "Рівне-1").

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner