Вхід

Рівне вечірнє

Коли журналіст рівненського телеканалу "Сфера-ТВ" Владислава Стецюк попросила у Володимира Гнатовича Андрійчука хоча б приблизно назвати кількість власних публікацій у місцевій пресі за увесь час активного співробітництва з нею - її співрозмовник у відповідь лише посміхнувся. А трохи подумавши додав: їх кількість точно перевищує не одну тисячу. І це абсолютна правда, якщо врахувати ту обставину, що дописувати у гощанську районну газету  "Рідний край" (до 1991 року - "Радянське життя") він розпочав більше, як півстоліття тому. Спочатку - як педагог, а згодом - як секретар парткому одного з найбільших та найуспішніших господарств того ж Гощанського району - радгоспу "Тучинський". Але, яку б посаду не займав Володимир Андрійчук - завжди головними героями його публікацій були і залишаються пересічні люди, його односельчани, котрі не на словах, а на ділі дбали і продовжують дбати про Україну.

Отож, коли незадовго до свого 86-річчя Володимир Гнатович Андрійчук подав до первинної журналістської організацію заяву з проханням про прийом в члени Національної спілки журналістів України, ні в кого з колег по перу не було жодних заперечень з цього приводу. Таким же одностайним було і рішення секретаріату обласної журналістської організації: 24 жовтня його було прийняло до лав найбільшої творчої організації України.

Членський квиток та нагрудний знак в затишній домашній обстановці Володимиру Гнатовичу Андрійчуку вручив голова Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України Дмитро Тарасюк. З цією неординарною подією іменинника привітала редактор гощанської районної газети "Рідний край" Ірина Повар. Приємною несподіванкою для шанованого  господаря став приїзд знімальної групи "Сфери-ТВ": підготовлений ними сюжет вже наступного вечора змогли побачити тисячі телеглядачів, чимало з яких особисто знайомі з цією  справді талановитою і непересічною людиною.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner