Вхід

Рівне вечірнє

Після трирічної перерви, викликаної погодними умовам, вдалося, нарешті, провести 7-й чемпіонат серед журналістів Рівненщини з підльодного вилову риби. Участь у ньому взяли майже два десятки газетярів, радійників та працівників прес-служб Рівного, Радивилова та міста Нетішин сусідньої Хмельницької області.

Правду кажучи, метеоумови й цього разу не були сприятливими для зимового рибальства - дошкуляв пронизливий вітер в перемішку з дощиком та мокрим  сніжком. Швидше за все й перепади атмосферного тиску вплинули на кльов окунців та пліточок. І все ж рибальська удача  не відвернулася від найбільш настирливих та досвідчених.

Отож першість у командному заліку суддівська колегія у складі Віталія Марчука і Тараса Мисливого присудила працівникам прес-центру Хмельницької АЕС Юрію Савченку та Олександру Стефановичу. Друге місце посів дует з рівненського "Радіо-дому" у складі Василя Ващука і Володимира Барабаша. На третій сходинці п'єдесталу опинилися Ярослав Полєщук та Анатолій Мучко з прес-служби головного управління ДСНС у Рівненській області.

В особистому заліку головний приз - льодобур - дістався Андрію Мучку. Друге і третє місця поділили Василь Ващук та Юрій Савченко.

Переможці турніру нагороджені кубками та цінними призами, які організатору змагань - секретаріату Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України - люб'язно надали спонсори - рівненські магазини "Рибалка", "Вдала рибалка", "Риболовні снасті у Феді", "Поплавок" та "Флагман".

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner