Вхід

Рівне вечірнє

42 кандидати вже визнано обраними депутатами Рівненської міської ради за результатами голосування на виборах, що відбулися 25 жовтня. Це представники семи політичних сил, котрі змогли подолати 5-відсотковий бар'єр.

Серед новообраних депутатів - двоє членів Національної спілки журналістів України - Олександр Курсик від політичної партії ВО "Батьківщина"  та Любов Романюк - від "Слуги народу".  До речі, і Олександр, і Любов депутатами Рівненської міської ради обираються не вперше.

Отож щиро вітаємо колег з повторним виявом високої довіри виборців і сподіваємося, що вони й надалі гідно представлятимуть інтереси громади, в тому числі й нашої творчої організації, у найвищому виборному органі Рівного.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner