Вхід

Рівне вечірнє

Наближається сезон відпусток. На жаль, тривалі карантинні обмеження, а тепер і неоголошена російсько-українська війна, позбавили нас усіх провести свій відпочинок на далеких заморських пляжах. Не всім колегам через воєнні дії та певні фінансові труднощі пощастить поніжитися й на узбережжях наших Чорного чи Азовського морів. Та беззаперечним в цій ситуації залишається одне: відпочивати і набиратися нових сил вкрай потрібно. І дітей своїх, і внуків не завадить повезти поодаль від великих і малих міст, ближче до лісу чи гарної водойми.

У такому разі пропонуємо усім медійникам Рівненщини, їх сім’ям скористатися послугами бази відпочинку Рівненської обласної організації НСЖУ у селі Хрінники колишнього Демидівського, а нині Дубенського району. Маємо дві облаштовані кімнати із санвузлом та літньою кухнею у дерев’яному будинку. Тут же – гарно облаштована бесідка, літня кухня. Є мангал та  холодильник для зберігання продуктів. У кімнаті – телевізор, відеомагнітофон з великим набором фільмів на відеокасетах. Поруч з будинком – облагороджений пляж та місце для купання дітей. До води (берег Хрінницького водосховища площею майже 2 тисячі гектарів) – не більше сотні метрів. Практично влітку тут немає нестерпних комарів. Та головне в цій пропозиції – прийнятні ціни: як для своїх!

З питань бронювання місць, будь-яких інших питань просимо звертатися безпосередньо до офісу обласної організації НСЖУ за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або ж за номерами телефонів: 067 9030416 або 098 5687364.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner