Вхід

Рівне вечірнє

Минулої середи обласна організація Спілки журналістів України зібрала на відзначення у неформальній атмосфері, а саме у готельно-розважальному комплексі "Скольмо", що у селі Клевань Рівненського району, кращих представників обласних, районних ЗМІ, власкорів центральних видань.

Традиційно було вшановано переможців творчого журналістського змагання. Нагороди секретаріату обласної організації НСЖУ, Національної спілки журналістів України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення вручив голова обласної журналістської організації, представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Рівненській області Дмитро Тарасюк.  (з іменами переможців цьогорічного творчого конкурсу можна ознайомитися на нашому сайті в цьому ж розділі).
Подякували журналістам за працю і керівники області. «Ви висвітлюєте в своїх матеріалах злободенні питання, допомагаєте у вирішенні багатьох проблем і водночас доносите до громади інформацію про добрі справи. Влада дослухається до ваших гострих слів і робить все можливе, щоб позитивних матеріалів було більше», – зазначив  голова обласної ради Юрій Кічатий.
Голова облдержадміністрації Василь Берташ, вітаючи медійників, наголосив: «Мені приємно бути у такому неординарному, незалежному, непередбачуваному та незаангажованому товаристві. Але ці НЕ аж ніяк не стосуються вашої позиції! Адже ви ніколи не стоїте осторонь подій, які відбуваються в регіоні, не байдужі до чужої біди чи проблем, а головне – не помилилися з вибором професії». Також голова облдержадміністрації побажав усім журналістам отримувати задоволення від роботи.
Керівники області вручили працівникам ЗМІ грамоти та відзнаки. Вітання та нагороди журналісти одержали і від начальника управління Міністерства внутрішніх справ України в області Василя Лазутка.

З професійним святом рівненських журналістів також привітав голова Волинської обласної організації НСЖУ Михайло Савчак.

Фотозвіт про відзначення Дня журналіста-2013 розміщений на нашому сайті в розділі "Фотогалерея"

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner