Вхід

Рівне вечірнє

Після тривалої перерви, викликаної карантинними обмеженнями, 25 вересня ц.р. відбулося засідання секретаріату Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України. Участь у ньому взяв директор Рівненської дирекції "Укрпошти" Вадим Масаковський. Обговорено варіанти перереєстрації районних газет у зв'язку з проведенням в України адміністративної реформи, умови передплати місцевих друкованих видань на перше півріччя 2021 року.

Секретаріат затвердив рішення зборів Сарненської асоціації вільних журналістів і прийняли в члени Національної спілки журналістів України КОВТУН Галину Іванівну - директора комунального закладу "Сарненський міський будинок культури "Залізничник" та ФЕДІРКО Вікторію Володимирівну - вчителя Сарненської ЗОШ 1-2 ступенів № 6. Щиро вітаємо колег з цією знаковою подією у їх житті.

Голова обласної організації НСЖУ Дмитро Тарасюк поінформував присутніх про ситуацію, що склалася останнім часом в редакції Здолбунівської районної газети "Нове життя". Тут досить часто змінюються головні редактори. На сьогоднішній день керівника редакції взагалі немає, а матеріали до газети готує практично одна людина. Нещодавно ситуацію в редакційному колективі було обговорено в Здолбунівській районній раді за участю її голови Олега Дацюка, голови обласної організації НСЖУ Дмитра Тарасюка та його заступника Володимира Дрозюка. На жаль, ситуація в редакції "Нового життя" так і не змінилася. Отож на пропозицію Дмитра Тарасюка члени секретаріату вирішили скерувати на підсилення редакційного колективу  свого досвідченого колегу Юрія Рачковського. За це рішення проголосували 8 членів секретаріату, 1- утримався.

Секретаріат одноголосно підтримав рішення про представлення до почесного звання "Заслужений журналіст України" колишнього головного редактора Костопільської районної газети, нині - прес-секретаря Костопільської міської ради на громадських засадах Олександра Намозова.

Секретаріат задовольнив заяву ВАРНАВСЬКОГО Юрія Леонідовича і таким чином відновив його членство в Національній спілці журналістів України.

За порушення Статуту НСЖУ, несплату членських внесків та втрату зв'язків з організацією секретаріат виключив з лав Національної спілки журналістів України ДУЛЯНИЦЬКОГО Сергія Андрійовича (перебував на обліку у первинній організації при редакції газети "Володимирецький вісник", членський квиток № 8968) та ОСТАПЧУКА Петра Васильовича (перебував на обліку в первинній організації при редакції газети "Духовна нива", членський квиток № 8925).


 
Интересная статья? Поделись ей с другими:
An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner