Вхід

Рівне вечірнє

Колишньому редактору Здолбунівської районної газети “Нове життя” Павлу Опанасовичу Моргуну виповнилося 90 років. Привітали ювіляра багато людей, в тому числі і журналісти області. Почесну грамоту секретаріату Рівненської обласної організації НСЖУ та цінний подарунок вручили ювіляру голова обласної організації НСЖУ Дмитро Тарасюк та його заступник, нинішній редактор “Нового життя” Володимир Дрозюк.

Павло Опанасович віддав здолбунівській районці 22 роки життя, очолюючи редакційний колектив. Він — інвалід Великої Вітчизняної війни, воював з ворогом з грудня 1941 року, був льотчиком-винищувачем, пізніше, після важкого поранення, продовжував службу у складі артилерійського підрозділу, має цілий ряд високих бойових нагород, одну з яких йому вручав тодішній Всесоюзний староста Михайло Калінін.

Цікаво, що в Георгієвському залі Кремля є й ім’я його батька — кавалера чотирьох Георгієвських хрестів, яких Опанас Моргун був удостоєний за ратні подвиги у першій світовій війні. Так що син не посоромив пам’яті батька!

Живе нині Павло Опанасович у Рівному, разом з дочкою і зятем. Він ще досить бадьорий, має світлу пам’ять, у доброму гуморі.


На фото: голова обласної організації НСЖУ Дмитро Тарасюк вручає ювілярові Почесну грамоту за значний внесок у розвиток вітчизняної журналістики і з нагоди 90-річчя ветерана.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner