Вхід

Рівне вечірнє

26 вересня 2013 року у приміщенні Рівненської районної бібліотеки, що у селищі Клевань, відбулася презентація нової книги нашого колеги, члена секретаріату обласної журналістської організації, головного редактора газети "Клеванський тракт" Віктора Парфенюка "Клевань: портрет на фоні епох".

Бібліотечна світлиця зібрала односельчан Віктора, його друзів та колег по перу. А представляти автору було що: у книзі обсягом в 550 сторінок йдеться про багатовікову історію одного з найстаріших містечок України, а також про його сьогодення. Книга містить також репринтне відтворення  праці волинського краєзнавця ХIХ століття Луки Рафальського "Ровенський повіт у смузі річок Стубли та Усті, притоків Горині".

З виходом у світ нової книги Віктора Парфенюка щиро привітали його односельчани, члени Національної Спілки письменників України Михайло Степанюк та Ростислав Солоневський, члени секретаріату обласної журналістської організації Олександр Намозов та Володимир Дрозюк, голова обласної організації НСЖУ Дмитро Тарасюк, виконуюча обов'язки Клеванського селищного голови Галина Лекай, директор Клеванської школи-інтернату Євгенія Фалко та його старший брат Сергій Парфенюк.

Щанувальникам своєї творчості, а також сільській бібліотеці та бібліотеці Рівненського державного гуманітарного університету Віктор Парфенюк подарував книги з автографами.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner