Вхід

Рівне вечірнє

Журналісти електронних та друкованих видань Рівненщини цілком і повністю підтримали позицію Національної спілки журналістів України, Незалежної медіапрофспілки України та Комісії з журналістської етики, викладену у їх спільній заяві. Першими про це публічно оголосили на своїх зборах у первинних організаціях працівники засобів масової інформації міст Дубно, Кузнецовська, Дубенського та Володимирецького районів.

"Прецендент з ухваленням у ручному режимі, з порушенням усіх норм і основ парламентаризму, низки "поправок" до законів України свідчить про курс керівництва держави на побудову тоталітаризму",- переконані дубенські журналісти Микола Мороз, Святослав Добровольський, Віталій Никитюк, Ерна Шевчук та Ярослав Гелетій. Їх точку зору розділяють практично усі працівники мас-медіа Рівненщини.

У зв'язку з прийняттям парламентською більшістю 16 січня 2014 року в ручному режимі так званих "поправок" до законів, які суперечать не лише Конституції України, низці законів, що регулюють діяльність вітчизняних ЗМІ та журналістів, а й прямо конфронтують з міжнародними документами, підписаними Україною в царині прав людини, систематичним, абсолютно невиправданим побиттям правоохоронцями журналістів при виконанні ними своїх професійних обов'язків секретаріат Рівненської обласної організації НСЖУ звертається до усіх журналістів краю, в першу чергу - до керівників електронних та друкованих засобів масової інформації усіх форм власності з пропозицією бойкотувати на сторінках газет, в теле- і радіопередачах висвітлення діяльності органів влади та правоохоронних органів. Можливо, такий наш спільний крок змусить і владу, і керівників правоохоронних структур тверезо оцінити всю безглуздість дій депутатів з провладної більшості, які стали ще одним цинічним викликом нації, збурили велику частину населення країни до радикальних дій і дістали справедливий осуд не лише в Україні, а й у всьому цивілізованому світі.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner