Вхід

Рівне вечірнє

Газета "Донбас" призупинила свою діяльність через незаконні вимоги бойовиків. Головний редактор газети Олександр Бриж відмовився змінити редакційну політику видання і відправив колектив у безоплатну відпустку. Про це повідомили журналісти газети «Донбасс», пише УНІАН.

За їхніми словами, сьогодні головний редактор газети Олександр Бриж зібрав загальну нараду трудового колективу і поставив перед фактом, що, через вимоги самопроголошеної "Донецької народної республіки" змінити редакційну політику в газеті, журналістський колектив газети відправлено у безоплатну відпустку.

Головний редактор аргументував своє рішення тим, що якщо вони виконуватимуть умови, висунуті сепаратистами, журналісти порушуватимуть закон України.

Журналісти також повідомили, що останній номер газети замість 16 шпальт вийшов на 8 шпальтах і в останньому номері газети всі читачі попереджені, що поки що газета виходити не буде.

Також журналісти зазначили, що аналогічна ситуація склалася і в газеті "Вечірній Донецьк", колектив якої теж відправлено у безоплатну відпустку.

Як повідомлялося, сьогодні терористи викрали головного редактора "Донбасу" Олександра Брижа, його заступника Андрія Кревцуна, а також головного редактора видання "Вечірній Донецьк" Леоніда Лапу, який потім відпустили.
 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner