Вхід

Рівне вечірнє

З ініціативи секретаріату обласної організації Національної спілки журналістів України у Рівному відбулася робоча зустріч головних редакторів друкованих засобів масової інформації краю з керівництвом обласної дирекції Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта". На численні запитання газетярів відповідали директор Рівненської дирекції поштового зв'язку Олег Обоїста, начальник відділу поштових послуг Марта Семенова та начальник сектору передплати Галина Розум.

Найтривалішу дискусію викликали проблеми, пов'язані з організацією передплати місцевих друкованих видань, своєчасне, як і передбачено відповідними двосторонніми угодами, повернення редакційним колективам "Укрпоштою" коштів від передплати, а також своєчасної доставки газет  до читачів. Вислухавши всі  нарікання та пропозиції редакторів, Олег Обоїста пообіцяв в кожному конкретному випадку розібратися та вжити всіх можливих заходів, аби робота поштарів у перспективі не викликала зауважень ні від тих, хто працює над випуском друкованих видань, на від тих, хто їх регулярно читає.

Ще однією важливою для обговорення темою під час робочої зустрічі редакторів газет, стала ситуація з реформуванням комунальної преси. Про перебіг цього важливого процесу в Україні інформував головний консультант відділу аналізу інформаційного простору департаменту інформаційних стратегій Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України Олександр Бухтатий, котрий прибув до Рівного на запрошення секретаріату обласної журналістської організації.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner