Вхід

Рівне вечірнє

У рамках діяльності народної фотостудії "Простір фото" вчора у виставковій залі міського Будинку культури, як підсумок другого конкурсу репортерської фотографії, відкрилася виставка фоторобіт "Рівне-2017. День за днем". Співорганізаторами цього заходу, як і попереднього року, стали фотостудія "У фарватері істин" та Рівненська обласна організація Національної спілки журналістів України.

Як зазначили при відкритті фотовиставки члени журі Олександр Харват та Дмитро Тарасюк, "Рівне-2017. День за днем" - чудова можливість як для професійних фотомайстрів, так і для аматорів створити якісний фотолітопис нашого краю, підвищити власний рівень фотожурналістики, а здебільшого - зайвий раз наблизити людей до споглядання живого, друкованого фото.

З майже 500 робіт, що найшли від 15 авторів упродовж календарного року на конкурс, журі відібрало лише кілька десятків. Отож за серію фотознімків дипломи різних ступенів отримали Дмитро Трофимчук та Анастасія Романюк, за одиночне фото - Олександр Никончук та вже згадувані Анастасія Романюк і Дмитро Трофимчук.  А володарями медалей за серію фото стали Галина Нечипорук та Анастасія Романюк.

Присутніх на відкритті виставки привітали піснями переможець міжнародного конкурсу "Всі ми діти твої, Україно" Максим Давидюк та солістка Рівненського міського Будинку культури Іванна Місюк.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner