Вхід

Рівне вечірнє

Відповідно до рішення правління Національної суспільної телекомпанії України від 29 грудня 2017 року з 12 по 25 січня 2018 року проходив відкритий повторний конкурс на посади менеджерів та продюсерів філій НСТУ, де відбір не відбувся у минулорічних листопаді-грудні. На Рівненщині вакантною залишалася посада менеджера.
За право її обійняти цього разу змагалися п'ятеро претендентів. Серед них було троє працівників тепер уже колишньої обласної державної телерадіомовної компанії - Алла Сищук, Людмила Васюха та Ярослав Катеринчик. Заяви на участь в конкурсі подали також Олександр Поліщук та Людмила Хома.
12 лютого правління публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» завершило співбесіди з кандидатами на посади менеджерів і продюсерів регіональних філій компанії. За результатами конкурсу менеджером філії ПАТ НСТУ "Рівненська регіональна дирекція стала член Національної спілки журналістів України Людмила Хома. Вітаючи колегу, бажаємо, аби її багатий досвід роботи в системі телебачення став запорукою створення в регіоні справді популярного мовника.
Довідково: до призначення на посаду менеджера Людмила Хома працювала виконавчим директором рівненської телерадіокомпанії "Ритм", до цього таку ж посаду обіймала на телекомпанії "Рівне-1".

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner