Вхід

Рівне вечірнє

Рівно вісім місяців пройшло з дня поредньої зустрічі головних редакторів друкованих засобів масоваої інформації Рівненщини з керівництвом обласної дирекції публічного акціонерного товариства "Укрпошта". За цей пироміжок часу у газетярів з'явилося чимало як запитань, так і претензій до листонош, точніше - до тих, хто несе пряму відповідальність за організацію їх роботи по розповсюдженню передплатних видань. Отож чергова зустріч журналістів з поштарями, що відбулася вчора в приміщенні обласної державної адміністрації та обласної ради, була покликана насамперед досягти порозуміння між обома сторонами.

Основні претепнзії, що їх адресували журналісти керівництву обласної дирекції поштового зв'язку, стосувалися організації передплатної кампанії, несвоєчасної доставки газет, невиправданого (на думку редакторів видань) закриття поштових відділень у сільських населених пунктах, невиправданого диктату з боку "Укрпошти" редакціям газет через укладення договорів на розповсюдження видань, оскільки в цих договорах чітко проглядаються лише фінансові інтереси однієї сторони і практично ігноруються такі ж інтереси від редакційних колективів.

На численні запитання учасмників круглого столу відповідав керівник рівненської дирекції ПАТ "Укрпошта" Олег Обоїста. Зрештою, досягнуто домовленості, що претензії газетярів стосовно організації передпатної кампанії, своєчасності доставки періодики, у переважній своїй більшості, таки будуть враховані поштарями. Що ж до тексту угод, які пропонує "Укрпошта" підписати керівникам редакцій, то всі пропозиції, котрі надходитимуть від медійників, Олег Обоїста пообіцяв доносити до свого столичного керівництва для прийняття ним відповідних рішень.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner