Вхід

Рівне вечірнє

У Рівному судитимуть обвинувачених у підпалі «Четвертої влади» (ОНОВЛЕНО)Про це повідомив головний редактор «Четвертої влади» Володимир Торбіч. За його словами, засідання відбудеться 16 січня 2019 року о 15:00 у Рівненському міському суді.

Володимир Торбіч також повідомив, що під час слідства справу двічі перекваліфіковували – спочатку провадження було відкрито за ч.1 ст.347 (умисне знищення або пошкодження майна журналіста), потім її змінили на ч.2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна). Наразі це знову ч.1 ст.347. 15 січня Прокуратура Рівненської області повідомила, що обвинувальний акт щодо чоловіків направлено до суду, їм загрожує довічне ув'язнення.

«Встановлена причетність членів організованої злочинної групи до вчинення у період з лютого по липень 2018 року низки тяжких і особливо тяжких злочинів – готування до умисного убивства підприємця у м. Рівне, підпалу офісу редакції одного із місцевих інтернет-видань у зв’язку із здійсненням журналістами цього видання законної професійної діяльності, а також інших злочинів, пов’язаних із незаконним поводженням зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими пристроями», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, увечері 22 лютого в місті Рівне підпалили редакцію інформаційно-аналітичного порталу «Четверта влада». Головний редактор Володимир Торбіч вважає, що підпал пов’язаний виключно з професійною журналістською діяльністю.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner