Вхід

Рівне вечірнє

У межах кримінального провадження щодо загибелі працівника Адміністрації Президента Олександра Бухтатого було проведено судово-медичну і токсикологічну експертизи.

Про це в коментарі Укрінформу повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

“Було проведено у межах кримінального провадження судово-медичну і токсикологічну експертизи. Ми отримали висновки експертів. Зокрема, для того, щоб напасти і заволодіти його майном, зловмисники кілька разів ударили його, в тому числі по голові. Експерти вказують на те, що ці ушкодження є легкими тілесними ушкодженнями, що спричинили короткочасний розлад здоров’я. Вони були отримані впродовж від 40 до 60 хвилин до настання смерті, проте не вони стали причиною настання його смерті”, - поінформувала Максимець.

За її словами, висновки цих двох експертиз “не дають нам повного розуміння про те, через що настала смерть цього чоловіка”.

“І тому було прийнято рішення слідчим за погодженням з прокурором про призначення повторної токсикологічної експертизи”, - додала вона.

Максимець уточнила, що наразі у межах слідства допитані свідки, проведено огляд записів з камер відеоспостереження, з місця події, з прилеглої території, на місцях, де загиблий перебував напередодні смерті.

“Витребувано та проаналізовано інформацію щодо з'єднань, тривалості з прив'язкою до місця події. Зараз вживаються заходи для встановлення особи другого нападника та його затримання, оскільки в ході слідства встановлено, що нападників було двоє, і одного з них вдалося затримати в короткий проміжок часу. Він не надає інформації щодо свого спільника, але на записах відеоспостереження ми бачимо, що в момент нападу на потерпілого була ще одна людина. Зараз ми встановлюємо цю особу”, - додала вона.

Як повідомляв Укрінформ, працівника Адміністрації Президента України Олександра Бухтатого знайдено мертвим вранці 14 березня у Шевченківському районі столиці.

Столична поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) та за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу.

Про підозру у вчиненні розбійного нападу на працівника АПУ повідомили 25-річному громадянину Республіки Вірменія. Особа іншого зловмисника, який брав участь у нападі, встановлюється.

Олександру Бухтатому було 46 років. Кандидат наук з державного управління. Працював головним консультантом Головного департаменту інформаційної політики АПУ.

Бухтататий Олександр Євгенійович тривалий час – від 2007 до 2017 року – перебував у складі виборних органів Національної спілки журналістів України.

 

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner