Вхід

Рівне вечірнє

18 листопада відбувся круглий стіл за участі співробітників сектору захисту інтересів суспільства і держави Головного управління Національної поліції в Рівненській області та голови Рівненської обласної спілки журналістів НСЖУ Дмитра Тарасюка. Присутні обговорили питання подальшої тісної співпраці щодо забезпечення безпеки діяльності журналістів.

За словами начальника сектору Олексія Асканова, з метою комунікації та налагодження взаємодії із працівниками ЗМІ на офіційному сайті Національної поліції України розміщена електронна адреса Департаменту захисту інтересів суспільства і держави ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду )  — гаряча лінія для повідомлень про правопорушення стосовно журналістів. Повідомлення, які надходять на інформаційну платформу, одразу потрапляють до департаменту, який оперативно супроводжує кримінальні провадження за правопорушеннями, скоєними проти журналістів.

Поліцейські повідомили, що спільно з підрозділами дізнання злочинами, які пов’язані з перешкоджанням професійній діяльності журналістів, займається новий підрозділ, створений Департаментом захисту інтересів суспільства і держави Національної поліції України. За інформацією відділу комунікацій, з початку року поліція Рівненщини відкрила два кримінальні провадження за ст.171 Кримінального кодексу України. За результатами проведеного розслідування одне - закрито, іще в одному слідство триває.

26 листопада Олексій Асканов візьме участь у засіданні секретаріату обласної журналістської організації, де серед низки інших важливих питань буде порушена й тема безпеки професійної діяльності медійників.


 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner