Вхід

Рівне вечірнє

24 серпня представники Головної ради Асоціації польських журналістів виступили із заявою, в якій просять судити російських пропагандистів, які розпалюють у ЗМІ ненависть до України та захоплення війною Москви. Про це йдеться в заяві Асоціації польських журналістів.

"У зв’язку з варварським вторгненням Росії в незалежну Україну, яке триває вже пів року, як представники Асоціації польських журналістів вкотре вимагаємо покласти відповідальність за скоєні там злочини проти мирного населення  не тільки на бандитів у російській формі, а й на "журналістів" – пропагандистів кремлівського режиму.

Пропагандисти не лише дезінформують світову громадську думку про криваву агресію Москви проти України, а й спонукають її до боротьби з українцями в ім’я імперіалістичних інтересів Путіна та його прибічників", – йдеться в заяві.

Серед ворожих пропагандистів виділяють Маргариту Симонян, Володимира Соловйова,  Дмитра Кісельова, Ольгу  Скабєєву та інших: "Слід – після падіння Путіна – судити як військових злочинців".

У заяві керівництва SDP підкреслюється, що шахрайство, дезінформація і розпалювання ненависті, вбивства мирних людей у ​​незалежній країні не будуть вважатися журналістикою.

"Світові журналістські організації та національні медіаасоціації повинні постійно впливати на демократичні уряди та міжнародні інституції, щоб з огляду на очевидну необхідність готувати трибунали для бандитів російської армії, які сіють терор в Україні, а також російських пропагандистів, які заохочують до агресії проти України в кремлівських ЗМІ та намагаються виправдати масові вбивства, зґвалтування та пограбування", - наголошують польські журналісти.

P.S. Заяву польських колег одностайним голосуванням підтримали члени секретаріату Рівненської обласної організації НСЖУ на засіданні, яке відбулося у п'ятницю, 26 серпня 2022 року.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner