Вхід

Рівне вечірнє

Ми ніколи не були байдужими до чужої біди. Завжди допомагали і допомагаємо тим, до кого в дім приходитьт горе. Та в повній мірі проявити себе змогли після того, як на Україну напав ворог. Сотні краян пішли добровольцями на війну, решта - стала волонтерами. Маскувальні сітки, продуктові набори, великодні пасочки, теплі речі, автомобілі, буржуйки, військова амуніція – ось далеко не повний перелік того, що краяни передавали і передають сьогодні для потреб ЗСУ. Нині до цього переліку додалися книжки та портативні комп’ютери.

В одному з підрозділів нашої 104 бригади ТРО до розв’язання проблемних питань культурного життя солдатів підійшли по-своєму. Оскільки багато хлопців любить читати книги, було ухвалено рішення про створення бібліотеки підрозділу, де можна взяти книжку для читання чи залишити свою, аби її прочитали інші. З метою створення бібліотечного фонду бійці звернулися за допомогою до голови Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України Дмитра Тарасюка. Уже за кілька днів понад сто книг художньої та історичної літератури пан Дмитро передав військовим. Тож нині мої побратими залюбки читають книжки Володимира Лиса, Мирослава Дочинця, Світлани Талан, Андрія Кокотюхи, братів Капранових... Також Рівненська обласна організація НСЖУ передала нам книжки рівненських літераторів Макса Кідрука, Євгена Шморгуна, Володимира Пінчука, Дмитра Грибчука, Богдана Столярчука, Надії Гуменюк та інших письменників.

На засіданні осередку читачів було вирішено частину книжок передати в бібліотеки навчальних закладів Сарненщини, решту, після прочитання, також. До речі, бійці нашого підрозділу вже придбали, прочитали та передали в бібліотеки навчальних закладів кілька сотень книжок та передплатили дітворі майже два десятки дитячих газет і журналів.

Олександр ФОРМАНЧУК.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner