Вхід

Рівне вечірнє

Напередодні Дня журналіста, який в Україні відзначатимемо 6 червня, голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш зустрівся з медійниками. Це люди, які мають великий досвід роботи в місцевій журналістиці: працівники редакцій районних ЗМІ, фотокореспонденти, викладачі медійних дисциплін, багаторічні члени Національної спілки журналістів України.

- Суспільство завжди прагнуло отримувати інформацію про найважливіше. І саме журналісти - це ті люди, які покликані оперативно та фахово подавати цю інформацію. Особливо в часи змін та перетворень. Тому вдячний кожному з вас за те, що більшу частину свого професійного життя ви робите новини або навчаєте їх творити, за те, що привертаєте увагу суспільства і влади до важливих тем. Все це і є наш інформаційний фронт, який допомагає наближати перемогу! – наголосив Андрій Карауш.

Саме журналістика в час війни стала однією з тем, яку обговорили з військовим журналістом, підполковником ЗСУ Віктором Шубцем. Обмінялися думками щодо інших, важливих для Рівненщини ініціатив, які запроваджує обласна рада. Це поширення соціального менеджерства в громадах, розвиток позашкілля, запровадження в усіх закладах освіти предметів морально-етичного спрямування, таких як християнська етика.

- Християнські цінності – це те, що вирізняє українців з-поміж інших народів, ідентифікує нас як націю. Адже саме українці одними з перших серед європейців прийняли і поширювали християнство на континенті. І це те, що єднає нас з Європою і, водночас, те, що нас вирізняє, зберігаючи українську самобутність. А це надважливо. Надто тоді, коли росія розв'язала повномасштабну війну саме задля того, щоб знищити нас як націю, - поділився думками Андрій Карауш.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner