Вхід

Рівне вечірнє

 

Секретаріат Національної спілки журналістів України на своєму засіданні 4 липня 2013 року прийняв рішення про виділення 250 тисяч гривень для регіональних організацій для реалізації заходів для ветеранів та надання їм матеріальної допомоги. Це найбільша за останні роки суму коштів. Про це розповів голова Національної спілки журналістів Олег Наливайко.

За його словами, підтримка ветеранів – один з пріоритетів роботи Спілки.

– Потрібно, щоб люди розуміли, навіщо вони вступають в організацію. Знали, що коли настануть складні часи, вони можуть розраховувати на допомогу, в тому числі і фінансову, – прокоментував голова НСЖУ.

Цього року розподіляти кошти будуть відповідно до кількості членів Спілки в областях. Утім, щодо наступних років, члени секретаріату запропонували затвердити чіткіший розподіл.

Зокрема, за словами секретаря НСЖУ, голови Житомирської обласної організації Дмитра Панчука, дуже складно визначити реальну кількість ветеранів у первинних організаціях.

– Свого часу ми запропонували первинним організаціям надіслати списки ветеранів, але відповіді прийшли від одиниць. Гадаю, слід порушити це питання, аби з’ясувати реальну кількість ветеранів. Тоді буде якась об’єктивність у цьому питанні, – зауважив Дмитро Оксентійович.

Також виникло обговорення щодо того, кого вважати ветераном – просто пенсіонера чи людину яка пропрацювала в журналістиці відповідну кількість років. Утім, як вирішили члени секретаріату, по підтримці кожного конкретного ветерана має визначатися обласна організація.

Загалом, у подальшому було запропоновано обласним організаціям подавати до центрального апарату НСЖУ заявку щодо фінансування підтримки ветеранів. По надходженню ж коштів – звітуватися, кому конкретно була надана допомога.

На рахунок Рівненської обласної організації НСЖУ в цьому році має надійти 6 тисяч 800 гривень. Їх буде використано для надання ветеранам журналістики фінансової допомоги та для організації екскурсії ветерані до Дубенського замку.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner