Вхід

Рівне вечірнє

У Рівненській облдержадміністрації відбулася нарада за участю керівників засобів масової інформації області усіх форм власності та заступників голів районних державних адміністрацій з гуманітарних питань.

Головною темою зібрання стали взаємостосунки ЗМІ з органами місцевої влади. Більшість головних редакторів місцевих газет, радіо і телебачення висловилися за те, аби керівники владних структур не видумували нерідко доволі сумнівних програм підтримки своїх видань, а вчасно і регулярно сплачували редакціям за надані послуги при висвітленні діяльності органів влади, як того вимагає Закон України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації».

Учасники наради обговорили також перспективи розвитку місцевого проводового радіомовлення та особливості участі ЗМІ у підготовці та проведенні цьогорічних виборів депутатів і голів місцевих рад. Зокрема, вони зійшлися на думці: проводове радіо, мережа якого на Рівненщині стрімко скорочується (упродовж одного лише календарного року вона зменшилася майже на половину) мають замінити 4-5 обєднаних редакцій ефірного радіо з власною сіткою кореспондентів у кожному з районів. З цією метою заявки на прорахунок відповідних частот уже подали до Національної ради редакції Березнівського, Володимирецького та Острозького районного радіо.

У роботі наради взяли участь і виступили голова Національної спілки журналістів України Ігор Лубченко та представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Рівненській області Дмитро Тарасюк.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner