Вхід

Рівне вечірнє

17-22 серпня 2011 року місто Суми приймало гостей ХХ Міжнародного молодіжного фестивалю аудіовізуальних творів "Кришталеві джерела". На конкурс від творчо обдарованих юнаків і дівчат з усіх областей України та сусідніх з нею держав надійшло понад 800 різножанрових робіт.  Традиційно цей фестиваль  збирає кращих в номінаціях "Телепередачі", "Радіопрограми", "Кінофільми" та "Фото". Рівненщину на "Кришталевих джерелах", як і в попередні сім років, представляли вихованці дитячої та молодіжної студії "Слово і час", яка успішно діє при редакції Сарненської телерадіокомпанії "Полісся" (директор Віра Шашук). Цього разу юні сарненчани привезли на суд авторитетного журі радіоп'єсу "Квакослухання" за мотивами повісті-казки вихованця  студії, наймолодшого члена Національної спілки журналістів України Петра Катеринича.

Творчий доробок юних сарненчан журі фестивалю назвало кращим у номінації "Радіопрограма". Голова журі Людмила Опанасенко та член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ірина Опілат вручили їм Диплом лауреата фестивалю і кубок. Ще одну нагороду ювілейних "Кришталевих джерел" наші земляки одержали за радіо-бліц, тобто за створення радіопрограми безпосередньо під час конкурсу.

Дирекція ТРК "Полісся" висловила щиру подяку Сарненському міському голові Сергію Євтушку, керівнику мисливського господарства "Поліське" Олександру Юркевичу та приватному підприємцю Вардану Арзуманяну за сприяння в організації поїздки вихованців студії "Слово і час" до Сум.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner