Вхід

Рівне вечірнє

Секретаріат Рівненської обласної організації НСЖУ з глибоким сумом сповіщає, що 17 лютого 2012 року на 63 році життя помер член секретаріату обласної журналістської організації, голова обкому профспілки працівників культури Черепуха Валерій Степанович.

Багатьом журналістам Рівненщини Валерій Степанович Черепуха запам'ятався з тих пір, як у 1993 році очолив управління преси та інформації обласної державної адміністрації. Працюючи на цій відповідальній посаді, а згодом і на посаді голови обкому профспілки працівників культури, Валерій Черепуха завжди був вірний своєму життєвому кредо "Доброта врятує світ". Але, даруючи добро іншим, Валерій не зумів вберегти себе від підступної важкої хвороби, котра, зрештою й вирвала його передчасно з наших рядів. Всі, хто знав Валерія Степановича, втратили в його особі вірного друга, мудрого порадника і веселої вдачі колегу.

Висловлюємо співчуття сім'ї, рідним та близьким покійного з приводу непоправної втрати. Нехай  земля тобі буде лебединим пухом і вічне царство в небесах.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner