Вхід

Рівне вечірнє

Талановита людина – талановита у всьому. Це твердження вкотре довів сарненський фотожурналіст Василь Сосюк, об’єктив фотокамери якого здатен зафіксувати сільські пейзажі неймовірної краси, неповторний тваринний та рослинний світи.

Цю колекцію світлин автор збирав впродовж десяти років. За цей період об’єктив його фотоапарату закарбував десятки сотень миттєвостей життя. На виставці "Краса – усюди!" продемонстровані кращі із кращих світлини. Загалом 34 роботи. Автор Василь Сосюк розповів, що більшість із них були зроблені під час роботи в газеті "Сарненські новини". В такий спосіб чоловік успішно поєднує виконання професійних обов’язків з хобі. 

Василь Сосюк, автор світлин:

- Якоїсь конкретної задачі я не зажди собі ставлю. Часом, як спеціально вийдеш пейзажі пофотографувати, то ходиш, шукаєш. А є такі варіанти, коли просто по роботі йдеш, от до прикладу, як у церкві робився репортаж, то я такий варіант побачив і сфотографував.

Різноманітні краєвиди, рослинний і тваринний світ, праця і відпочинок краян – усе це присутнє у роботах Василя Сосюка. Цю красу, розповів автор, він зафіксував у селах Сарненського району. Колеги фотожурналіста запевнили, що саме світлинам Василя Сосюка редакція газети завдячує багатьом перемогам.

Світлана Ляшко, в.о. головного редактора районної газети "Сарненські новини":

- 90 відсотків того, що цьогоріч ми отримали перемогу у творчому конкурсі "Дизайн газети", це заслуга Василя Васильовича, адже він її творить. Людина працює без вихідних, він майстер своєї справи.

Роботами талановитого фотокореспондента усі охочі рівняни зможуть помилуватися у галереї Купчинського до першого липня.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner