Вхід

Рівне вечірнє

Один за всіх та всі за одного, або як медійники першість виборювали. Щоправда у спорті. Цими вихідними на базі відпочинку "Хрінники" журналісти Рівного та області мали можливість продемонструвати свою фізичну підготовку на щорічній журналістській спартакіаді. За два дні запеклих поєдинків вдалося визначити кращих спортсменів-медійників.

Хто силою, хто розумом. Медійники міста та області приїхали у Хрінники, аби позмагатися за першість у семи видах спорту: тенісі, шашках, шахах, армреслінгу, підйому гирі, дартс та перетягуванні линви.

У перший день спортсмени показали свою вправність з тенісною ракеткою. Силу та витривалість - у гирьовому спорті, інтелект та логічне мислення - в шашках та шахах. Наступного дня почали з дартсу. Учасниці від телекомпанії "Сфера-ТВ" зізналися, що дротики в руках тримали вперше в житті, втім в десятку таки поцілили.

На десерт спартакіади – перетягування линви. "Сферу-ТВ" знову представляли дівчата. Їхніми суперниками виявилися хлопці із спецпідрозділу міліції "Беркут". Правоохоронці виступили за чесні змагання, тому тендітним рукам дівчат не піддалися. В результаті команда обласного управління МВС здобула почесне третє місце, срібну нагороду вибороли учасники від Рівненського державного телебачення. Золото на хрінницьких змаганнях отримала команда Острозької районної газети "Життя і слово". Команда "Сфери-ТВ" здобула срібло у змаганнях з армспорту. А дівчата, які тягнули линву, отримали аж дві медалі та диплом за волю до перемоги.

Учасники 13 журналістської спартакіади в Хрінниках розповіли, що і позмагалися, і відпочили на славу. Та з нетерпінням уже чекають наступного року, аби знову постояти за честь своїх команд.

 

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner