Вхід

Рівне вечірнє

30 квітня 2014 року відбулося чергове засідання секретаріату Рівненськ4ої обласної організації Національної спілки журналістів України. У порядку денному - близько десятка важливих питань, що стосуються діяльності журналістської спільноти краю.

Голова обласної журналістської організації Дмитро Тарасюк поінформував присутніх про рішення, прийняті на пленумі НСЖУ, який відбувся у Києві 24 квітня 2014 року. Зокрема, про надання об'єднаним центром (НСЖУ та НМПУ) допомоги членам Спілки, чиї права були порушені під час ними професійних обов'язків, про позицію НСЖУ щодо актуальних медійних реформ, про подальшу долю колег у Кримській журналістській організації, про розподіл фінансової підтримки ветеранам Спілки в регіональних організаціях, про зміни у складі Секретаріату НСЖУ, про підсумки XVII Міжнародного конкурсу шкільних газет та про творчий конкурс НСЖУ у 2014 році.

У зв'язку із останніми подіями в Україні та фінансовим станом обласної організації НСЖУ члени секретаріату вирішили цьогоріч об'єднати два заходи - нараду- практикум керівників та секретарів первинних журналістських організації комунальних засобів масової інформації та відзначення Дня журналіста - в один. Таким чином цей об'єднаний захід відбудеться наприкінці третьої декади травня 2014 року на базі редакції районної газети "Сарненські новини". Вирішено також запросити до участі в цій нараді колег з Волинської, Львівської і Тернопільської областей.

Члени  секретаріату погодили кандидатури з числа штатних та позаштатних працівників Рівненщини для відзначення нагородами НСЖУ з нагоди професійного свята.

За усталеною традицією у червні ми проводимо Спартакіаду журналістів Рівненщини. Цього року такий захід, п'ятнадцятий, відбудеться 14-15 червня на базі спортивно-оздоровчого табору "Олімпієць" ФСТ "Україна" у селі Хрінники Демидівського району.

Члени секретаріату також затвердили тариф за користування літньою базою відпочинку обласної організації НСЖУ в с. Хрінники Демидівського району. Його встановлено в розмірі 35 гривень за кожну повну добу перебування на оздоровчій базі.

На підставі поданої заяви секретаріат розглянув питання про надання матеріальної допомоги секретареві первинної журналістської організації Рівненської обласної державної телерадіокомпанії Валентину Сімчуку у зв'язку з сімейними обставинами.

 

 

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:
An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner