Вхід

Рівне вечірнє

27 квітня 2012 року відбулося перше засідання оновленого ХIII звітно-виборною конференцією секретаріату обласної організації Національної спілки журналістів України.

Секретаріат затвердив рішення зборів низки первинних журналістських організацій щодо прийому в члени НСЖУ. Таким чином новими членами нашої творчої спілки стали:

БУХАЛО Олексій Гурійович - завідуючий відділом творчо-виробничого об'єднання "Телемовлення" Рівненської ОДТРК;

КОЛЯДИЧ Вікторія Павлівна - журналіст, оператор комп'ютерного набору газети "Сарненські новини";

ШАРМАНСЬКИЙ Юрій Миколайович - ведучий програм "Рівне-ФМ" творчо-виробничого об'єднання "Новини" Рівненської ОДТРК;

ШУВАЛОВ Андрій Миколайович - позаштатний кореспондент районної газети "Вісті Кореччини".

Щиро вітаємо колег з цією неординарною подією у їх житті, зичимо нових творчих злетів, а головне - міцного здоров'я і вдячних читачів, телеглядачів і радіослухачів.

У відповідності до положень п. 14 Статуту Національної спілки журналістів України за втрату зв'язків із Спілкою, несплату членських внесків секретаріат прийняв рішення про виключення із членів НСЖУ:

ОСТРОВСЬКОГО Василя Омеляновича (м. Рівне);

ЗЕМБУ Андрія Андрійовича (м. Дубно);

ЦИБУЛЬСЬКОГО Валерія Івановича (м. Рівне);

ЛЕХА Ігоря Йосиповича (м. Рівне);

ПЕТРУКА Дмитра Олександровича (м. Рівне).

Секретаріат також затвердив рішення про виділення коштів на проведення у 2012 році творчого конкурсу серед журналістів Рівненщини та коштів на проведення ХIII літньої Спартакіади журналістів краю. Затверджено також Положення про проведення Спартакіади (повний текст Положення викладено у розділі "Спорт").

Члени секретаріату також заслухали інформацію голови обласної організації НСЖУ Дмитра Тарасюка про хід ХII з'їзду Національної спілки журналістів України, який проходив 24-25 квітня у Києві, та прийняті на цьому всеураїнському форумі рішення.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:
An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner