Вхід

Рівне вечірнє

Сергія Степанишина переважна більшість рівнян пам’ятають як багаторічного головного редактора газети «Волинь» - друкованого органу Рівненського осередку Української народної партії (УНП). Заслужений журналіст України. На Рівненщині він стояв біля витоків боротьби за незалежність України.

Сергій Степанишин належить до плеяди тих, хто створював у нашому краї перші осередки «Товариства української мови», «Просвіти», «РУХу». Разом зі своїм легендарним батьком молодий Сергій завжди був усюди, де збиралося українське товариство, аби мислити про справжнє національне відродження та неминучу незалежність України. І це були не лише «кімнатні зібрання». Це були і мітинги, і маніфестації; і публічні виступи, і пікети.

Сергій Степанишин віддав себе Україні без останку. Відомо, що два роки тому, коли у нього загострився остеомієліт, друзі збирали кошти йому на лікування.  Сергія не стало, але пам'ять про нього буде довго жити в серцях тих, хто його знав.

Секретаріат Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України висловлює щире співчуття рідним та друзям спочилого.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner