Вхід

Рівне вечірнє

На засіданні Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення 20 серпня було вручено Грамоти Верховної Ради України за заслуги перед українським народом двом уже колишнім її представникам у Рівненській та Тернопільській областях Дмитру Тарасюку і Михайлу Зубику, які упродовж багатьох років працювали на цих посадах, а нині досягли граничного терміну перебування на державній службі.

Вони обидва довгий час працювали журналістами. Дмитро Тарасюк обіймав посади головного редактора газет «Поліський маяк» і «Зміна», а також заступника головного редактора рівненської телекомпанії «10 канал». Зараз є головою Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України. З листопада 1996 року він працював представником Національної ради у Рівненській області.

Михайло Зубик з 1977 по 2003 рік працював у Тернопільській обласній державної телерадіокомпанії, на посадах від кореспондента до заступника генерального директора. З 2003 року обіймав посаду представника Національної ради у Тернопільській області.

Голова Національної ради Ольга Герасим’юк підкреслила, що всі члени Національної ради, працівники апарату і представники в областях висловлюють свою вдячність і пану Дмитру, і панові Михайлу, оскільки співпраця з ними була плідна й успішна. Звертаючись до колег, вона додала, що «ми не прощаємося, оскільки сподіваємося, що ви й надалі будете ділитися з нами своїми знаннями і  досвідом».

Дмитро Тарасюк висловив вдячність за високу відзнаку і сказав, що йому дуже приємно було працювати в колективі Національної ради всі ці 24 роки. «Нелегко покидати цей колектив, тому що справді віддав багато часу, років. Зараз у мене трохи інша робота, але попри все я готовий залишитися і залишаюся в рядах Національної ради. Ніхто з нас не вічний, ми йдемо, на наше місце прийдуть інші. Якщо треба щось порадити, передати свій досвід – я урочисто вам обіцяю, що  я готовий залишатися і допомагати тим людям, які прийдуть і будуть працювати у представництві Національної ради».

Михайло Зубик щиро зізнався: «Узагальнюючи ці 16 років, поклавши руку на серце, я хочу сказати, що ця робота була для мене святом. Я розумів, що я маю робити, я хотів це робити, я, сподіваюся, вмів це робити. Тому я безмежно вдячний усім, хто був і є в цьому колективі, хто підтримував, допомагав, з ким я співпрацював».

Державні відзнаки колегам вручив член Національної ради Максим Онопрієнко. Він подякував за сумлінну працю та наголосив, що кожен з них і надалі залишиться частиною команди Національної ради.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner