Вхід

Рівне вечірнє

14 березня о 5 годині 20 хвилин російські загарбники здійснили атаку двома ракетами на Рівненську телевізійну вежу, яка розташована у селі Антопіль Рівненського району (15 км від обласного центру). В результаті – повністю знищено технічне приміщення,  в якому знаходилося устаткування для приймання та передачі в ефір програм радіо і телебачення. Таким чином на значній густо заселеній частині території області  повністю було припинено трансляцію програм 14 загальнодержавних, мережевих та місцевих ФМ-радіостанцій та 28-ми телеканалів у форматі Т2.

З-під руїн станом на 10 годину 16 березня ц.р. вже дістали тіла 21 загиблого та 9-ти поранених. Сьогодні на майдані Незалежності у Рівному попрощалися з п’ятьма бійцями Національної гвардії, котрі в той день були на охороні важливого об’єкта.

На даний час (12.00, 16 березня) вже вдалося відновити мовлення практично всіх ФМ-радіостанцій та чотирьох місцевих телеканалів – «UA:Рівне», «Рівне-1», «Сфера-ТВ» та «ITV». Є надія, що до кінця сьогоднішнього, максимум – завтрашнього дня мешканці області знову матимуть змогу безперешкодно дивитися телепрограми у всіх чотирьох мультиплексах.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner