Вхід

Рівне вечірнє

Стали відомі підсумки першого обласного конкурсу юних журналістів, організованого факультетом журналістики Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем′янчука.

«Свої здібності продемонстрували учні 8 – 11 класів загальноосвітніх шкіл Рівненщини», – зазначив ініціатор конкурсу, доцент факультету журналістики МЕГУ, заслужений журналіст України Віктор Мазаний. За його словами, у номінації «Відкритий лист до українського воїна, який захищає Україну від російських загарбників» перемогу здобули Дарина Подерня  із Біленської ЗОШ  Вараського району та Софія Ковтун із Сарненського ліцею «Лідер», а другою і третьою стали Анастасія Мамчич із Вараша та Дарія Бірюк із села Городець Сарненського району. У змаганні серед тих, хто створював запитання для інтерв'ю із народним артистом України Святославом Вакарчуком, відзначилися Ольга Оверчук із Сарн, Дарія Бірюк  та Софія Кобець з Біленської ЗОШ).

«Журі проаналізувало також відображення актуальної тематики та хист учасниць у номінації «Відео». У їхніх роботах йшлося про оберігання та популяризацію автентичної пісенної спадщини. Тут відзначилися Софія Козлюк та Дарія Бірюк. Майстерно показала Поліський літературний музей, що у Городецькому ліцеї, Наталія Гарбар. Софію Кухоцьку із цього ж закладу відзначено за патріотичну тематику її відеосюжету.

Переможці конкурсу отримали грамоти та подяки ректора МЕГУ, секретаріату обласної організації Національної спілки журналістів України та Сарненської асоціації вільних журналістів і фотожурналістів.

Партнерами конкурсу стали газети «Володимирецький вісник» з Володимирця, «Гомін і К» з Млинова, «Замок» із Дубно, «Життя і Слово» з Острога, «Сарненські новини» із Сарн. Наступний «Турнір юних журналістів» стартуватиме  у 2022/ 2023 навчальному році.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner