Вхід

Рівне вечірнє

Упродовж двох минулих вихідних - 18 і 19 червня - майже три десятки працівників редакцій газет, радіо і телебачення Рівненщини та сусідньої Волині змагалися за призові місця у п'яти видах спорту - шахів, шашок, настільного тенісу, дартсу та кульової стрільби  з пневматичної гвинтівки -  в рамках ХХІІ літньої Спартакіади медійників краю. Як і в попередні роки, спортивні поєдинки відбулися на базі оздоровчого комплексу "Олімпієць" фізкультурно-спортивного  товариства "Україна" у селі Хрінники колишнього Демидівського, а тепер Дубенського району. Окрім власне журналістів обласного центру, активну масову участь у змаганнях цьогоріч вперше взяли сарненчани - члени місцевої асоціації вільних журналістів та фотожурналістів на чолі з її президентом Георгієм Александровичем та працівники телерадіокомпанії "Полісся", котру віднедавна очолює Марія Кошин.

Учасників Спартакіади щиро вітали голова Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України Дмтиро Тарасюк, його колега з Волині Михайло Савчак, президент міжнародної асоціації журналістів "Четверта влада" Хенрик Кошчельний, котрий заодно представляв медійну спільноту сусідньої Польщі.

Переможці змагань в індивідуальному заліку в нагороду одержали дипломи Рівненської обласної організації профспілки працівників культури, обласної організації Національної спілки журналістів України, обласної організації ФСТ "Україна" та медалі за перше, друге і третє місця у кожному з п'яти видів спорту.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner