Вхід

Рівне вечірнє

У видавництві "Волинські обереги" нещодавно побачила світ нова, уже четверта за ліком, книга поезій члена Національної спілки журналістів України Миколи Козакевича під промовистою назвою "Полин". Ще навчаючись в середній школі, а згодом і в Українській сільськогосподарській академії (нині - Національний університет біоресурсів та природокористування)  він не зрадив своїй закоханості в поезію. Не полишав і не полишає цього захоплення, обіймаючи тепер посаду керівника власного виробничого підприємства ТОВ "НВП Вестагротех".

А минулої неділі у Рівному відбулася презентація доволі солідної збірки поезії нашого спілчанина. На цей культурно-мистецький захід прийшли численні друзі та колеги Миколи Миколайовича. Оцінюючи його багаторічний творчий доробок, голова обласної організації Національної Всеукраїнської  музичної  спілки Андрій Пастушенко, голова обласної організації Національної спілки журналістів України Дмитро Тарасюк, професор інституту культури Рівненського державного гуманітарного університету Богдан Столярчук, журналіст і письменниця а заодно й літературний редактор книги Анна Войнарович та інші виступаючі в унісон зазначали: практично усе, що вміщене в збірнику - наповнене патріотизмом, глибиною, душевністю та любов'ю до рідного краю.

Творча співпраця Миколи Козакевича та композитора Андрія Пастушенка вже вилилася у написання більше десятка пісень, які й були представлені під час презентації поетичної збірки у виконанні місцевих професійних та аматорських митців.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner