Вхід

Рівне вечірнє

За вже усталеною традицією День журналіста майже три десятки працівників газет, радіо і телебачення області провели на території Рівненського учбового центру оперативного командування "Захід". Цьогоріч, як до речі, і в попередні роки, ініціаторами поїздки медійників на полігон стали працівники військової прес-служби та секретаріат Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України.

На полігоні журналістам надали можливість продемонструвати свою вправність та навички в стрільбі та метанні учбових гранат.  Під суворим наглядом інструкторів, вони вчилися збирати та розбирати зброю, споряджувати магазини набоями, вражати цілі з автомата,снайперської гвинтівки, пістолета, знищувати живу силу противника ручними гранатами. Вперше для медійників були організовані заняття з тактичної медицини.

Усе це робилося в умовах, наближених до бойових. Військові інструктори всіляко намагалися ускладнювати виконання вправ, використовуючи велику кількість піротехнічних засобів. Проте ніщо не завадило  журналістам влучно стріляти по мішенях. По закінченню заходу ті з колег, котрі показали найкращі результати, були нагороджені  грамотами від командувача військ оперативного командування «Захід» Ігоря Довганя. А ще мали змогу послухати виступ народного вокального гурту «Тризуб» з Костополя.

До речі, відповідно до рішення секретаріату Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України прес-служба управління оперативного командування «Захід» визнана переможцем у творчому конкурсі  в номінації «Прес-служба 2016 року». Спеціальний кубок та диплом керівнику прес-служби Анатолію Прошину вручив голова обласної організації НСЖУ Дмитро Тарасюк.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner