Вхід

Рівне вечірнє

Виставка репортерської фотографії під такою назвою сьогодні відкрилася у Рівненському міському будинку культури. Свої кращі світлини  з повсякденного життя обласного центру та Рівненщини загалом представили понад 20 професійних та аматорських репортерів. З їх творчими доробками  (а таких загалом було представлено понад 600) члени журі та всі зацікавлені особи могли ознайомитися упродовж січня-грудня 2016 року на спеціально утвореному сайті: http://rivneday.ukrfoto.org. Подібний проект є першим в Україні і відбувся він головним чином завдяки зусиллям члена Національної спілки журналістів України, керівника народної студії "Простір фото" при  Рівненському міському Будинку культури  Олександра Харвата. Це стало став своєрідним фотопідсумком головних подій року в регіоні.

Про значимість цієї події в культурно-мистецькому житті Рівного говорили у своїх виступах її організатор і натхненник Олександр Харват, голова Рівненської обласної організації Національної Спілки журналістів України Дмитро Тарасюк, спеціальний кореспондент телеканалів "1+1" та "2+2" Руслан Ярмолюк.

Найбільш хвилюючим і довгоочікуваним моментом стало нагородження переможців конкурсу. Авторитетне журі їх визначало у трьох номінаціях - "Серія фото", "Одиночне фото" та "Найктивніший учасник". Отже "золоті" медалі здобули Олексій Потянок та Андрій Матвіїв, "срібні" - Роман Цупрук та Роман Плащинський, "бронзові" - Валерій Гарматюк та Анастасія Романюк. Анастасія, до речі, визнана й найактивнішою учасницею виставки, за що й була нагороджена почесною грамотою секретаріату Рівненської обласної організації НСЖУ. Спеціальними дипломами журі також відзначило творчі доробки Людмили Гошко та Галини Нечипорук.


 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner